18/10/2021

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Ενημέρωση από διοικήσεις Νοσοκομειακών Μονάδων και Κέντρων Υγείας σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις για την επαναπρόσληψή μας

Σήμερα, λάβαμε επιστολές από αρκετές διοικήσεις Νοσοκομειακών Μονάδων και Κέντρων Υγείας (θα ακολουθήσουν και άλλες), όπου δηλώνουν την πρόθεση τους να μάς εξυπηρετήσουν, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις που απαιτούνται για την επαναπρόσληψή μας.
❕ Είχε προηγηθεί η συνάντησή μας με τον Αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Γιώργος Δημόπουλος – Giorgos Dimopoulos, όπου του είχαμε θέσει το ζήτημα των υγειονομικών εξετάσεων, κι εκείνος με δική του παρέμβαση και επικοινωνία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ζήτησε να υπάρξει συγκεκριμένη μέριμνα, προκειμένου να διευκολυνθούμε. Για την συνδρομή του αυτή, καθώς και για όλη τη συμπαράστασή του, τον ευχαριστούμε θερμά.
🔈 Τέλος, να επισημάνουμε, ότι ως Σωματείο, έχουμε ζητήσει την μείωση των υγειονομικών εξετάσεων που απαιτούνται για την επαναπρόσληψή μας, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά εξετάζεται.

previous arrow
next arrow
Slider

Τελευταία Νέα