21/07/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Ενημέρωση για το δεύτερο συμβούλιο μεταθέσεων και αποσπάσεων Εποχικών Πυροσβεστών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1η Οκτωβρίου 2020 το δεύτερο και έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων, που διεξήχθη στο Αρχηγείο του ΠΣ. Στην πενταμελή Επιτροπή Επίλυσης Προβλημάτων, συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Καραδελής Αλέξανδρος και ο Ταμείας Γαβαλάκης Αργύριος. Η επιτροπή εξέτασε τις 128 περιπτώσεις μεταθέσεων και αποσπάσεων Εποχικών Πυροσβεστών.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των αιτούντων να υπηρετούν κοντά στον τόπο συμφερόντων τους, για αυτό στηρίξαμε με ζέση και τα 128 αιτήματα των συναδέλφων και κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι συνάδελφοι.
Οι μεταθέσεις των Εποχικών δεν είναι κάτι το αυτονόητο αλλά κατάκτηση μέσω της ΣΣΕ, που μας δίνει δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε το 3% του υπαγόμενου προσωπικού (2.500*3/100=75), ποσοστό που ήδη είχαμε ξεπεράσει από το πρώτο συμβούλιο πραγματοποιώντας 104 μεταθέσεις. Ωστόσο, σήμερα καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε επιπλέον 19 μεταθέσεις (κυρίως αμοιβαίες) ως υπεράριθμες, ώστε στο επόμενο συμβούλιο που θα διεξαχθεί του χρόνου, να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε εξ αρχής το 3% που μας δίνει δικαίωμα η ΣΣΕ και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα ακόμα περισσότερων συναδέλφων

Τελευταία Νέα