
Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, με επικεφαλή τον Α’ Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Ψαρόπουλο, συναντήθηκε στις 06/12/19 με τον συντονιστή βορείου Ελλάδος Υποστράτηγο Σπυρίδων Βαρσάμη, τον Περιφεριάρχη κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Παχίδη Κωνσταντίνο και τον Διοικητή πόλεως Αρχιπύραρχο Κοντογιάννη Δημήτριο στα πλαίσια ενημερωτικών επαφών με την φυσική και πολιτική ηγεσία για την γνωστοποίηση των αιτημάτων μας.Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα βάζοντας τις βάσεις για ένα ειλικρινή διάλογο για θέματα που μας αφορούν.Πιστεύουμε και είναι επιδίωξή μας, αυτή η προσπάθεια να ολοκληρωθεί με προγραμματισμένες επαφές που θα έχουμε με την πολιτική ηγεσία σε χρόνο που θα οριστεί από την ίδια.Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συναδέλφους ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επιπλέον Άρθρα
Συνάντηση με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης Και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη είχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Ευάγγελος-Άγγελος Τσουκαλάς συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π., Γεώργιο Γουρδουράκο και τα μέλη του προεδρείου της, Αθανάσιο Κορμπύλα και Σταύρο Δουζένη
Το 424 ΓΣΝΕ δίνει ελεύθερη είσοδο στους συμβασιούχους πυροσβέστες για τις υγειονομικές εξετάσεις για την επαναπρόσληψή τους
Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας, Ευάγγελος-Άγγελος Τσουκαλάς, φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή των Σωτήρη Γεωργίου και Βασίλη Γερασίμου, στον Over FM 104.9, όπου εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε.