05/12/2023

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

“ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ” η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για τους τέσσερις συναδέλφους (3 Εποχικοί Πυροσβέστες και 1 Μόνιμος) που κατηγορήθηκαν αδίκως για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Σωματείο μας στις 5 Νοεμβρίου του 2021 έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Την υπερασπιστική γραμμή των συναδέλφων ανέλαβε η εξαίρετη Νομική Σύμβουλος του Σωματείου μας κ. Αγγελική Ψαράκη, ενώ κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για τους κατηγορουμένους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτρης Σταθόπουλος μαζί με τον τέως Πρόεδρο του ΠΑΣΣΥΠ κ. Αλέξανδρο Καραδελή που ήταν και οι δύο οργανωτές της συγκέντρωσης. Οι μαρτυρίες τους κρίθηκαν καταλυτικές από τον εισαγγελέα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο ποινής για τους συναδέλφους.

Το Σωματείο μας, όπως και η Ομοσπονδία των μονίμων Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως εάν ανήκουν στο Σωματείο ή όχι!

Τελευταία Νέα