04/12/2023

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάδελφοι, σας κάνουμε γνωστό πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη νομική κάλυψη των Εποχικών Πυροσβεστών της σειράς του 2019 των οποίων η πενταετής σύμβαση έληξε οριστικά στις 31 Οκτωβρίου 2023. Δεν έχουμε μέχρι και σήμερα καμία επίσημη γραπτή απάντηση για το εάν θα υπάρξει ή όχι ανανέωση της εν λόγω σύμβασης

👨‍⚖️ Επιπροσθέτως, έχοντας ήδη στα χέρια μας τη γνωμοδότηση για το ηλικιακό, θα ξεκινήσουμε και όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, για να υλοποιηθεί μια μελέτη για το συνταξιοδοτικό που να αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα συνταξιοδότησης. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να πάρει την τελική μορφή η τροποποίηση του Ν.3938/11. Σε κάθε περίπτωση το Σωματείο μας βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προσφύγουμε νομικά κατά του ηλικιακού ορίου της επικείμενης προκήρυξης σε περίπτωση που αυτό δεν μας ικανοποιεί.

📩 Τις επόμενες ημέρες θα λάβετε email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, καθώς και το ποσό συμμετοχής σε αυτή που θα αφορά κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος. Ένα μεγάλο μέρος των εξόδων θα καλυφθεί από το Σωματείο μας. Καλούμε κάθε Εποχικό Πυροσβέστη να συστρατευθεί με εμάς σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να ενωθούμε και με μία φωνή να διεκδικήσουμε τον κοινό μας στόχο.

Αγώνας χαμένος είναι αυτός που δεν δίνεται!

Τελευταία Νέα