20/02/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάδελφοι, όπως όλοι γνωρίζετε, το σωματείο μας έχει ξεκινήσει μια σειρά νομικών διαδικασιών που αφορά τους Εποχικούς Πυροσβέστες τόσο για την ανανέωση της Εποχικότητας της σειράς του 2019, απ’ την οποία δεν έχουμε μέχρι και σήμερα καμία γραπτή απάντηση που να κατοχυρώνει πως η συγκεκριμένη σειρά θα ανανεώσει, καθώς και για τις νομικές διαδικασίες που θα γίνουν όσο αφορά τη προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ, η οποία αποκλείει τους συναδέλφους άνω των 35 ετών από δικαίωμα συμμετοχής

👨‍⚖️Ασφαλιστικά μέτρα 2019

Σας ενημερώνουμε πως αύριο το πρωί θα κατατεθούν στον δικηγόρο μας τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή για τα ασφαλιστικά μέτρα ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία. Οποίος επιθυμεί να συμμετέχει, να προβεί στις διαδικασίες που έχουν γίνει γνωστές μέσω email έως και σήμερα το βράδυ.

👨‍⚖️Προκήρυξη ΕΜΟΔΕ

Όλοι οι Εποχικοί Πυροσβέστες άνω των 35 ετών, οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν δια της νομικής οδού το δικαίωμα συμμετοχής τους στην Προκήρυξη 650 θέσεων για την Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων-ΕΜΟΔΕ, θα πρέπει να καταθέσουν τα χαρτιά τους στην επιτροπή που έχει συσταθεί στις εκάστοτε ΔΙΠΥΝ, οι οποίες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να δίνουν βεβαιώσεις απόρριψης λόγο μη απαιτούμενου ορίου ηλικίας.

❗️ΠΡΟΣΟΧΗ❗️:

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι ορθά κατατεθημένα και ο μοναδικός λόγος απόρριψης να είναι η ΗΛΙΚΙΑ!

( Επισυνάπτουμε αντίστοιχα έγγραφα που θα πρέπει να παραλάβετε )

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της διαδικασίας συλλογής δικαιολογητικών από τις ΔΙΠΥΝ και αφού κοινοποιηθούν στο fireservice.gr οι λίστες επιτυχόντων – απορριπτέων, με τα έγγραφα απόρριψης στα οποία Α Ν Α Γ Ρ Α Φ Ε Τ Α Ι ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ θα ξεκινήσουμε τις αιτήσεις για τις νομικές διαδικασίες. Θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση σχετικά μόλις ολοκληρωθεί η προαναφερόμενη διαδικασία.

‼️ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ :

ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ στη διαδικασία της προκήρυξης και την εγκυρότητα της για τους συναδέλφους κάτω των 35 ετών και όλοι οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν κανονικά στις θέσεις τους στην Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων-ΕΜΟΔΕ.

Τελευταία Νέα