24/06/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ.Δημόπουλο Γιώργο είχαν ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Καραδελής και ο Ταμίας Χρήστος Παντόπουλος

Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινάει σύντομα, συναντηθήκαμε με τον κ.Δημόπουλο Γιώργο Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών και συζητήσαμε για την ενδυνάμωση του σημαντικού μας έργου, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας όλων των κατοίκων της Περιφέρειας_Αττικής. Σε αυτή την κατεύθυνση τέθηκε:
✅ Το πρόβλημα των ανεπαρκών μέσων ατομικής προστασίας που μας παρέχονται κατά την άσκηση των καθηκόντων μας.
✅ Η έλλειψη νομοθετικής πρόβλεψης για υγειονομική και επαγγελματική αποκατάσταση σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού εν ώρα υπηρεσίας για τους συμβασιούχους πυροσβέστες.
✅ Το πάγιο αίτημα της απορρόφησης και αξιοποίησής μας στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις των μονίμων Πυροσβεστών και κατέχουμε σημαντική εμπειρία και προϋπηρεσία, που μπορεί να αξιοποιηθεί σε μεγάλο αριθμό υπηρεσιών και μονάδων του Π.Υ. που σήμερα είναι υποστελεχωμένες.


Κλείνοντας ανέφερε ο κ.Δημόπουλος Γιώργος : <<Θα είμαστε στο πλευρό τους, όπως και αυτοί βρίσκονται κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι στο πλευρό μας.>>

Giorgos Dimopoulos

Τελευταία Νέα