21/02/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάντηση με τον Βουλευτή Νότιου Τομέα κ. Γιάννη Καλλιάνο είχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Αλέξανδρος Καραδελής και ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Τσουκαλάς

Συναντηθήκαμε 08/07/2021 με τον Βουλευτή Νότιου Τομέα κ. Γιάννη Καλλιάνο στο γραφείο του, όπου και ανταλλάξαμε απόψεις για το ομολογουμένως επικίνδυνο και ανθυγιεινό επάγγελμα μας.

Εκφράσαμε την αγωνία μας για τις συμβάσεις μας οι οποίες λήγουν στο τέλος κάθε αντιπυρικής περιόδου, στη συνέχεια γραφόμαστε στον ΟΑΕΔ για λίγους μήνες και έπειτα περιμένουμε για να εργαστούμε τη νέα αντιπυρική περίοδο του χρόνου.

Ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών σχολών, κάτοχοι Μεταπτυχιακών τίτλων, άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά που εργαζόμαστε ουσιαστικά 6 μήνες το χρόνο.

Μας υποσχέθηκε και πράγματι μίλησε με τους αρμόδιους Υπουργούς και συζητήσαμε το ενδεχόμενο σε νέας Προκήρυξης να μοριοδοτηθούν οι αντιπυρικές και να μπει ηλικιακό όριο για τους Εποχικούς Πυροσβέστες τα 45 έτη.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα ουσιαστική και εποικοδομητική. Ευχαριστήσαμε τον Βουλευτή για το χρόνο του ενώ εκείνος μας ευχήθηκε καλή αντιπυρική περίοδο και πως θα βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Τελευταία Νέα