20/03/2023

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο είχε ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας

Συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο είχε ο Πρόεδρος και ο Ά Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, προκειμένου να συζητηθούν τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.
Η συζήτηση έλαβε χώρα σε θερμό κλίμα, καθώς ο κ. Πετρούτσος, δήλωσε πως θα είναι συνοδοιπόρος σε όλες τις ενέργειες μας προς την καλυτέρευσή της υπηρεσιακής μας κατάστασης καθώς πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις και βρισκόμαστε στην καλύτερη ηλικία προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα πιο παραγωγικά στο Πυροσβεστικό Σώμα. Έχει αναγνωρίσει την προσφορά μας, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς πρόκειται για έναν ικανότατο και επιχειρησιακό Αξιωματικό με μακρά πορεία στο Σώμα.
Μετά από τον γόνιμο διάλογο που είχαμε, ο κ. Πετρούτσος, μάς διαβεβαίωσε ότι οι πόρτες του γραφείου του είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε.
Με τη σειρά μας τού ευχηθήκαμε καλή και παραγωγική θητεία, ενώ υποσχεθήκαμε πως θα παραμείνουμε αντάξιοι των προσδοκιών του.

Τελευταία Νέα