18/04/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάντηση με τον Συντονιστή Ηπείρου κ.Κοντογιάννη και τον Περιφερειάρχη κ.Βασδέκη είχε ο Τοπικός Τομεάρχης του Σωματείου μας Λευτέρης Φατές

Το Σωματείο μας συνεχίζει τις επαφές του με Αξιωματικούς και συναδέλφους σε διάφορα μέρη της χώρας. Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 το Σωματείο μας βρέθηκε στην Ήπειρο. Στα Ιωάννινα, μαζί με τον τοπικό Τομεάρχη Λευτέρη Φατέ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Συντονιστή Ηπείρου κ. Κοντογιαννη και τον Περιφερειάρχη κ. Βασδέκη. Συζητήθηκαν τα προβλήματα των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Θάνος Ψαρόπουλος, στη συνέχεια των επαφών που είχε στην περιοχή βρέθηκε με συναδέλφους στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα της πορείας που θα έχουμε στο Π.Σ. και φυσικά από τις κινήσεις του ΠΑΣΣΥΠ σχετικά με τα 15ωρα.
Δυστυχώς οι Υπηρεσίες της Άρτας και Πάργας, είναι μοναδικές από τις εναπομείνασες Υπηρεσίες που “απαγορεύουν” το 15ωρο στους συναδέλφους, πρόβλημα που ευελπιστούμε ότι με καλή θέληση και συνεργασία τελικά να βρει λύση.

Συνάντηση του Σωματείου στην Ήπειρο
« από 3 »

Τελευταία Νέα