13/04/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον κ.Γεώργιο Σταμαδιάνο, κ.Χρήστο Αυτζόγλου και κ.Κωνσταντίνο Βαρούνη είχαν ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Καραδελής και ο Υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων Γεώργιος Λαδιανός

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε το Σωματείο μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, των Αλέξανδρου Καραδελή (Πρόεδρος) και Γιώργου Λαδιανού (Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), με τον Διευθυντή του γραφείου του κ. Χρυσοχοΐδη, κ. Γεώργιο Σταμαδιάνο.
Η συνάντηση πλαισιώθηκε από τον Σύμβουλο του Υπουργού, κ. Χρήστο Αυτζόγλου, καθώς και από τον σύνδεσμο του ΠΣ στο Υπουργείο, Αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Βαρούνη.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαιτέρως θετικό, με τους εκπροσώπους του Υπουργείου να είναι απολύτως ενημερωμένοι για τις θέσεις μας καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της χορήγησης σε όλους τους Εποχικούς Πυροσβέστες, του προβλεπόμενου εξοπλισμού (Μ.Α.Π.) καθώς και της χορήγησης δεύτερης στολής, στο θέμα της επαναπρόσληψης των Συναδέλφων που τραυματίστηκαν σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας, καθώς και στο θέμα της αξιοποίησης και απορρόφησής μας από το ΠΣ.
Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν παραδοχή από τους εκπροσώπους του Υπουργείου, πως η προσφορά μας στο ΠΣ, αναγνωρίζεται τόσο από τη Φυσική μας Ηγεσία όσο και από την Πολιτική.
Μετά το γόνιμο διάλογο που είχαμε και αφού προγραμματίσαμε νέα συνάντηση για τις αρχές του νέου έτους, ο κ. Σταμαδιάνος μάς διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα είναι στο πλευρό μας, καθώς και ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοιχτή προς εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε.
Το Σωματείο μας, θα συνεχίσει σθεναρά τον αγώνα, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και θα πιέσει προς πάσα κατεύθυνση, έτσι ώστε να επιτευχθεί η επαγγελματική μας αποκατάσταση στο ΠΣ.

Τελευταία Νέα