20/02/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συνδρομές Μελών

Αγαπητές/οί συναδέλφισσες/οι,

Όπως γνωρίζετε η συνδρομή είναι ο μοναδικός και κύριος πόρος του Σωματείου μας. Η δυνατότητά μας να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας εξαρτάται απολυτά από τη δική σας συλλογική συνείδηση, στην οποία απευθυνόμαστε.

Το ποσό των 20+5 ευρώ (περίπου 2 ευρώ το μηνά για τον πρώτο χρόνο και 1,6 ευρώ για τα επόμενα) είναι καθαρά συμβολικό. Η λειτουργία κάθε σωματείου αποτελείται από πάγια τακτικά και έκτακτα έξοδα όπως αναλύονται παρακάτω:

Κόστος ίδρυσης, Κόστος Εκλογών, Συνδρομές για τήρηση τραπεζικών λογαριασμών,  Συνδρομές για τυχόν συμμετοχή σε δευτεροβάθμια όργανα, Γραφική ύλη, Ενοίκιο, Πληρωμές ΔΕΚΟ, Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας, Δικηγόρο, Λογιστή, Έξοδα μετακίνησης μελών για λόγους του σωματείου, Διαφημίσεις, Έξοδα μετακίνησης και οργάνωσης συγκεντρώσεων, κοπή πίτας κτλ.

Εκπροσωπώντας λοιπόν μια νέα και υγιή αντίληψη για τον συνδικαλισμό, η διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση είναι αδιαμφισβήτητη, αφού κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος θα έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το καταστατικό, να ελέγχει τα πεπραγμένα.

Υπό το πρίσμα όλων αυτών λοιπόν, η καταβολή της συνδρομής θα πρέπει να εννοείται ως συνειδητή επένδυση στην προσπάθεια για το όφελος όλων μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Όνομα δικαιούχου:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Λογαριασμός IBAN στην Εθνική Τράπεζα είναι:

GR6201108700000087000363660

ΥΓ: Κάθε Μέλος μπορεί να συμμετέχει στην ιδιωτική ομάδα Viber του Σωματείου μας, η οποία λειτουργεί και δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την άμεση ενημέρωση των Μελών, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://invite.viber.com/?g2=AQBlTsdPUhL7REv8m3TPi8en7cQqim3GLFKPXPffCyDSn8X%2FdksowQfd6JM3ZseI

Τελευταία Νέα