16/04/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Τράπεζα Αίματος
« από 7 »

🩸 ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.

💉Αριθμό Μητρώου Αιμοδοσίας: 15886

💉Επωνυμία Τράπεζας Αίματος: Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Το Δ.Σ. του «Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών» (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της Τράπεζας Αίματος του Σωματείου μας, στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών.

Σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία παρακαταθήκης αίματος, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των Μελών μας καθώς και η ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς μεταξύ των συναδέλφων και όχι μόνο.

Καλούμε οποιονδήποτε συνάδελφο, ανεξαρτήτως αν είναι Μέλος ή όχι του Σωματείου μας, καθώς και οποιονδήποτε πολίτη που συναισθάνεται την ανάγκη να προσφέρει στους συνανθρώπους του αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής, να εγγραφεί ως μέλος στην Τράπεζα Αίματος του ΠΑΣΣΥΠ και να συνδράμει στο έργο μας με την εθελοντική του αιμοδοσία.

🔈Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε τα Μέλη μας ότι οποιοσδήποτε συνάδελφος αποφασίσει να στηρίξει την προσπάθειά μας επωφελείται με δύο μέρες άδειας.

Απώτερος σκοπός του Δ.Σ. είναι η συγκεκριμένη Τράπεζα να αγκαλιάσει το σύνολο των συναδέλφων όλης της χώρας και να αποτελέσει μία Πανελλαδική Τράπεζα Αίματος του κλάδου μας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη ευαισθησίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και δίνει την ικανοποίηση της προσφοράς.

Ας διαθέσουμε όλοι τον εθελοντισμό και την προσφορά μας για την ευόδωση των σκοπών της Τράπεζας Αίματος του ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.

Τελευταία Νέα