21/07/2024

ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π

Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Όταν ορισμένα “fake account” έχουν πάρει εργολαβία την αμαύρωση του αγώνα μας, χρησιμοποιώντας την πάγια τακτική τους που δεν είναι άλλη από τη συκοφαντία ώστε να χτίσουν οδόφραγμα στα όνειρα των Εποχικών Πυροσβεστών, τότε η προσφυγή στην “ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ” εναντίων τους δεν είναι επιλογή αλλά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Οι συγκεκριμένοι “κύριοι” κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ και λειτουργούν ως υποχείρια εντολοδόχων σε εντεταλμένη υπηρεσία, έχοντας ως κύριο σκοπό να διασπάσουν την δύναμη των Εποχικών Πυροσβεστών ώστε να αποδυναμώσουν τη φωνή της διεκδίκησης και να μας εγκλωβίσουν στην Εποχικότητα!

⛔️ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Οι εποχές όπου ο καθένας μπορούσε να κρύβεται πίσω από ένα fake account και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις διαβάλλοντας την τιμή και την υπόληψη συναδέλφων έχουν τελειώσει! Πόσο μάλλον όταν τα συγκεκριμένα σχόλια ανεβαίνουν σε μία δημόσια σελίδα, μετά από έγκριση διαχειριστή, στον οποίον μάλιστα γίνανε οι ανάλογες συστάσεις για το ποινικό αδίκημα που συνέβει και ο ίδιος αρνήθηκε να κατεβάσει τα σχόλια, κάτι το οποίο τον κάνει αυτομάτως συνυπεύθυνο.

🤝 Συνάδελφοι, οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν στον εισαγγελέα και εμείς θα συνεχίσουμε ενωμένοι και ακλόνητοι τον αγώνα μας!

Τελευταία Νέα