Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, εκπρόσωποι του Σωματείου μας συναντήθηκαν με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη. Συγκεκριμένα, οι Αθανάσιος Ψαρόπουλος (Α’ Αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Ανδριόπουλος (Β’ Αντιπρόεδρος), Άγγελος Τσουκαλάς (Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) και Ζαφείρης Θεοδωρίδης (Μέλος του Σωματείου), αφού ευχήθηκαν στον Αρχηγό για μια επιτυχημένη και παραγωγική θητεία, τού έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας και τού γνωστοποίησαν τις θέσεις του Σωματείου μας πάνω σε αυτά.
Η συζήτηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα και ο Αρχηγός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις θέσεις μας. Ελπίζουμε η εποικοδομητική αυτή συνάντηση να δώσει νέα πνοή στην εκπλήρωση των διεκδικήσεων μας.
Στήριξη από την ΠΟΕΥΠΣ στον Αγώνα του Σωματείου μας
Στήριξη στον αγώνα μας και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ), την Ομοσπονδία των Μονίμων συναδέλφων μαςhttps://poeyps.gr/anakoinosi-stirixi-toy-agona-ton-symvasioychon-pyrosveston/?fbclid=IwAR3LTh1VFo7Df4-Z-1_4ygokurVAwmSl-c-5sCRjRgbuWatzM0_8cVKVDVc