Οι εκπρόσωποι του Σωματείου μας Αλέξανδρος Καραδελής (Πρόεδρος) και Γεώργιος Λαδιανός (Μέλος), επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο με σκοπό να ζητήσουν και να λάβουν τη στήριξη της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης αλλά και γενικότερα στον αγώνα που δίνουν οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες.
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων και ζητά να δοθεί άμεση και ουσιαστική λύση στα προβλήματα των εργαζομένων που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση συμβάντων από το Πυροσβεστικό Σώμα.
Διαμαρτυρόμαστε για τον ηλικιακό ρατσισμό που βιώνουν οι Επο…
Εκείνους που το καλοκαίρι τους χειροκροτούν και τον χειμώνα τους αφήνουν εκτός προκηρύξεων με την δικαιολογία του συνταξιοδοτικού.Εκείνους που θεωρούνται νέοι το καλοκαίρι και γέροι τον χειμώνα.



